Strålende dag på utstilling

Tre Rennfokk-hunder deltok Norsk Polarhundklubbs utstilling 6. mai. Alle tre var på utstilling for første gang, men oppnådde likevel strålende resultat.

Skog av Rennfokk – ble beste tispe, deretter BIR (best i rasen) og slo like godt til og ble BIS (best in show) også. Hun slo dermed alle de andre grønlandshundene (BIR), og slo deretter vinnerne i de fem andre rasene også (BIS). Veldig artig!
Resultater: EXC.AK 1.AKK CK CERT 1BTK BIR

Truls av Rennfokk – ble beste hannhund, deretter BIM (best i motsatt kjønn – dvs. nest best i rasen) og ble til slutt 2BIS brukshund. Han slo dermed alle de andre hannhundene i rasen, men ble selv slått av sin søster Skog, og gikk videre og ble andre beste hund i brukshundklassen (hunder som er brukspremiert) blant alle de fem rasene.
Resultater: EXC.BK 1.BKK CK CERT 1BHK BIM

Eik av Rennfokk – Kom på andre plass juniorklasse, men måtte se seg slått av en litt mer ferdigvokst junior. Fikk likevel god kritikk av dommeren, med håp om enda bedre kritikk når hun får vokst seg litt mer ferdig i kroppen.
Resultater: VG.JK 2JKK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: