To uker gamle

To uker gamle

Valpene var to uker gamle i går og livet i valpehuset fungerer bra. Føyke synes det er topp å være ute og valpene vokser og ser ut til å trives utmerket. Siden sist har gjenge flyttet ut på natt også, og er nå bare inne en tur i blant for kosens skyld.

Nå har de åpnet øynene og begynt så smått å gå rundt inne i hundehuset. Skjønt, å gå er vel spørsmål om definisjon. De kravler seg fremover på beina mer enn de går, passe ustø og lett gyngende på en kulerund mage. For sannheten er at Føyke har rikelig med melk og valpene god appetitt. De er tjukke og gode alle fire, og beina er nesten i korteste laget til å nå ned på bakken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: