Føyke blir dagpendler

Føyke blir dagpendler

Det var første flyttedag for Føyke og valpene i dag. Første fordi de har tilbragt ettermiddagen i det nyoppussede valpehuset, men flytter inn til valpekassen igjen i kveld. Og så gjentar vi det samme i morgen tidlig og hver dag resten av uken.

Det er full arbeidsuke og skoleuke fra i morgen og da har Føyke det uten tvil best med å tilbringe dagene sammen med valpene ute i valpegården, fremfor å være innelukket i huset hele dagen. Jeg har det uten tvil best med at de bor inne på kveld og natt, tilgjengelige for å se på, lukte på, kose med og generelt glede seg over.

Dermed blir det dagpendling på Føyke og valpene hele denne uken, et kompromiss jeg tror både hun og jeg kommer til å glede oss over.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: